суботу, 25 лютого 2012 р.

Шью и порю...

Покажу сегодня свое шитье из последних. После того, как познакомилась с замечательными блогами не менее замечательных девочек: Лены Душечки, Лены Уголок бравой швейки, Марины Лоскутная геометрия.
Спасибо большое девочкам за умение поделиться своими знаниями с другими.
Вот такая косметичка у меня получилась, или даже клатчик. Да, лучше клатч!


Хотелось мне иметь красивые уголочки, вернее рамочку молнии. Но... как я ни крутила, вышло то, что вышло. Но в целом мне она нравится. Два кармашика есть для телефона и ключей. А теперь еще появился отличный МК от Елены Гришиной, вот он. Там чудесное описание. Очень хочется попробовать!
Благодаря Лене-швейке начала пробовать стежку. И даже несколько работ сделала из стеганых "обучалок". Для себя, родных и подруг сшились очечники и маленькие сумочки для дамских секретов. Идея их подсмотрена у Лены -Швейки вот тут.   Вот они, мои любимые:




Остается добавить, что тканюхи взяты с закромов Родины(у мамочки), им лет сто, наверное. Ну, двадцать, точно. И это не может не радовать, особенно в такое напряженное (в материальном смысле) время.

2 коментарі:

  1. Схиляю голову на знак поваги. Який квілтінг! Як? я вже рік на професійній машині не можу допетрати як на вільному ходу стібати? я вже 3 рази зарікалася займатися цією справою. А у тебе перша робота і відразу з візерунком. ЯК? Будь ласка, поділися секретом. Та ще й все косою бейкою оброблено. Неймовірно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталочка! Дуже вдячна тобі за відгук! Може це так здалеку все гарнюньо виглядає??... Але мені і так подобається! Це ж мій перший ... стьоб(чи як його?). Може я щось не так робила, не можу сказати. Просто зняла лапку, знайшла ту, яку я за двадцять років жодного разу не використовувала. Кругленька, пластикова. Я бачила відео, як дівчата стібають так би мовити "мозгами". Мені сподобалось дуже. А потім чомусь потягнуло на листя-серця. Так вони мені сподобались!!! Стьобаю все, що попадає! Правда нерівномірні виходять стежки, то менші, то більші. А в цілому(для мене) гарно. Для окулярів - це був у мами відріз від штори. Я на восьме березня всіх обдарувала, та ще є тканинка.
      Думаю, що в тебе просто зацікавленість чим то іншим пішла. У мене твої слова так і стояли у вухах: "я буду ЗАШИБАТА КВІЛТЕРША". Так мені це запало(вираз сподобався, тому що у нас говорять російською, а мені подобається мова, і я прислуховуюсь до таких цікавих виразів)

      Видалити